skip to Main Content

WEBUDVIKLER © SØREN KJELDGAARD

Webudvikler / Grundforløb GF2

  Grundforløbets 2. del, GF2  /  ialt 20 uger  

Grundforløb GF2 er indgangen til Webudvikler-uddannelsen

På Grundforløbet introduceres du til mange af de forskellige grene af faget, som en webudvikler arbejder med. Du kommer til at arbejde med både tilrettelægning, design og bygning af websites med de programmer og teknologier, som webbranchen bruger. Med en bestået GF2-eksamen kan du gå videre på Hovedforløbet. Det kræves ikke, at du finder en praktikplads, da hele uddannelsen til webudvikler er skolebaseret og dermed også SU-berettiget.

Herunder kan du se nogle flere og vigtige detaljer om Grundforløbet …

Grundforløb GF2, Webudvikler

Vi kan tilbyde dig grundforløbets 2. del – det som også kaldes GF2. Det er et grundforløb, som vi specifikt retter mod hovedforløbet og dermed til webudvikleruddannelsen.

For at du kan starte på GF2, skal det være mere end 1 år siden, at du har afsluttet 9. eller 10. klasse. Eleverne på webudvikleruddannelsen er typisk mellem 16 og 30 år. Men vi har også elever, som er over 30. Nogle har taget et GF1 grundforløb inden de starter hos os på GF2 – typisk de helt unge – andre har en HF- eller studentereksamen, eller også har de taget et andet grundforløb eller været på arbejdsmarkedet i nogen tid. Læs de generelle regler for at starte på Grundforløb GF2 på uddannelsesguiden.dk

Grundforløb GF1

Hvis det er mindre end ét år siden, du har afsluttet 9. eller 10. klasse, kan du ikke starte direkte på GF2. Så kan du tage grundforløb GF1 på Medieskolerne. Kontakt Medieskolerne for mere information om GF1. Du kan også læse mere om GF1 på udannelsesguiden.dk

Er du over 25?

Der er særlige regler, hvis du er fyldt 25 år. Det kan du læse mere om på uddannelsesguiden.dk

Sådan ser en typisk skoledag ud …

Om formiddagen er der teoriundervisning og om eftermiddagen arbejder du med praktiske øvelser og opgaver. Der er også projektperioder, hvor du arbejder alene og andre hvor I arbejder flere sammen. Vi arbejder så praksisnært som muligt, så du får et godt indtryk af, hvad det vil sige at have med webudvikling at gøre.

Programmer og kodesprog

Vi arbejder med forskellige kodesprog og computer-programmer, og du behøver ikke at kende til noget af det på forhånd. Det vigtigste er, at du er interesseret i at lære. På grundforløbet kommer du til at arbejde med HTML, CSS og JavaScript, ligesom at du også i nogle kortere forløb bliver undervist i XD, Photoshop, Illustrator, InDesign og Acrobat Pro. På hovedforløbet kommer du bl.a. til at arbejde med React og serverside-kodning – se mere om hovedforløbet her. På Media College Denmark / Medieskolerne lægger vi vægt på at undervise i de fag, kodesprog og programmer, som vi ved at webbranchen efterspørger.

Mødepligt

Vi har en god kultur på skolen med engagerede lærere og elever, og når du vælger webudvikleruddannelsen, vælger du et fag, hvor udviklingen går hurtigt. Derfor er det også vigtigt, at du er indstillet på at møde dagligt – og til tiden – for det er på skolen sammen med lærerne og studiekammeraterne, at du kommer omkring alt det nye, som hele tiden sker.

Uddannelsesstart i januar og august

Der er uddannelsesstart i januar og august og et grundforløb GF2 varer 20 uger. Grundforløbet afsluttes med en prøve. På Media College Denmark kommer censorerne fra webbranchen eller fra andre skoler i Danmark, hvor webudvikler-uddannelsen udbydes.

Sådan ansøger du …

Her kan du se, hvordan du ansøger

Se nyheder på Facebook

Har du spørgsmål til Webudvikler kontakt:
John Martens / / +45 28 91 07 79

Spørgsmål til Grundforløbet for Webudvikler
Kontakt: John Martens / 28 91 07 79
john@medieskolerne.dk

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING OG PROGRAMMERING

Back To Top
error: Content is protected !!