skip to Main Content

Webudvikler – Vil du være med til at udvikle fremtidens internet ..?

Start på uddannelsen til webudvikler på Media College Denmark / Medieskolerne i Viborg. Ansøg sådan!

Hvad arbejder webudvikleren med?

Webudvikleren arbejder i et spændende og fremtidsorienteret felt med webdesign, kodning og programmering af hjemmesider og apps, og andre typer medier og platforme. På Medieskolerne har vi et rigtig godt studiemiljø og du får undervisning i alt det der skal til for at blive en attraktiv webudvikler – plus at du kan låne en bærbar igennem hele studieperioden og har gratis adgang til de programmer, du skal bruge.

Grundforløb og Hovedforløb til Webudvikler

På Medieskolerne i Viborg kan du både tage Grundforløbets 2. del og hovedforløbet til Webudvikler. Du arbejder med design og brugeroplevelser, som også kaldes for UX, samt med html, css og java script. Det sidste er det, vi kalder for ‘kodning’.  Du behøver ikke at kende til alt det på forhånd. Det er din interesse for at skabe noget  med ny teknologi og at arbejde med internettet, som er det vigtigste. Se mere om grundforløbets 2.del og hovedforløbet og få meget mere detaljeret information om uddannelsen.

Bemærk: Hvis det er mindre end et år siden, du forlod 9. eller 10. klasse, skal du starte med at gennemføre grundforløbets 1. del, som vi også udbyder på Medieskolerne. Kontakt os og hør nærmere om GF1 på 86 67 50 55 eller på mail@mediacollege.dk Du kan også læse mere om GF1 på Uddannelsesguiden.

SU under hele uddannelsen

Uddannelsen til webudvikler er skolebaseret. Du skal derfor ikke ud at finde en læreplads og du kan søge om SU til hele uddannelsen.

Arbejde bagefter og videreuddannelse

Hvis du er interesseret i webudvikling, følger undervisningen og arbejder konstruktivt med de opgaver du bliver stillet, har du meget gode chancer for at få arbejde indenfor faget efter endt uddannelse. Webudviklere arbejder i web- og mediebureauer eller med webudvikling i en større eller mindre virksomhed. Nogen starter også op som freelanceudvikler. Til sidst på uddannelsen er der kursus i at skrive ansøgninger og at starte op som selvstændig.

Du kan også vælge at videreuddanne dig. Vær opmærksom på, at der kræves yderligere fag på bestemte niveauer for at komme ind på nogle af overbygningsuddannelserne.

Hvem er dine holdkammerater?

Unge, både piger og drenge. De fleste er fra 18 til 28 år. Enkelte er ned til 16 år og vi har altid elever der er over 30-35 år. Nogen har en gymnasial baggrund, andre har en erhvervsmæssig eller anden skolemæssig baggrund. Fælles for alle er, at de gerne vil lære at bygge moderne websites, apps og andre typer applikationer.

Kontakt os

Hvis du gerne vil vide mere om uddannelsen til webudvikler på Media College Denmark i Viborg er du altid velkommen til at kontakte os på 86 67 50 55 og på mail@mediacollege.dk – du kan også sagtens komme forbi og snakke med os og se skolen.

Sådan ansøger du …

Se her hvordan du ansøger

Back To Top
error: Content is protected !!