skip to Main Content

FILM OG TV © FOTO: SIMON CHRISTENSEN

FOTO © FOTO: SIMONE PEDERSEN

WEB © FOTO: JESPER STERUM

Introkurser og Brobygning

Går du i 8., 9. eller 10. klasse har du mulighed for at prøve Media College Denmarks tre uddannelser og finde ud af, om en fremtid i mediebranchen er noget for dig.

Du kan bruge nogle gode brobygningsdage på Media College Denmark – uanset om du går i 8., 9. eller 10. klasse. Her giver vi dig mulighed for:

  • At opleve hvordan vores undervisning er helt anderledes end det, du kender
  • At snuse til de vores tre forskellige uddannelser
  • At få indblik i det særlige studiemiljø på vores skole
  • At møde nogle af vores elever og få en snak med dem om hverdagen på vores skole og i mediebranchen

Velkomst
Den første dag skal du møde kl. 9.00 i vores kantine. Adressen er Skaldehøjvej 2 i Houlkær, Viborg. Her vil I blive taget imod af en af vores undervisere. Kig efter skiltene med ’Brobygning’ – så finder du det rigtige lokale.

Skema
Vores hverdag minder ikke om den skole, du kommer fra. Vi har ikke timer, moduler og fag, men arbejder typisk med et emne eller et projekt over flere dage eller uger. Derfor får du heller ikke et skema for dine dage hos os, men vi laver et program, så du får indsigt i alle vores tre uddannelser, som du også kan undersøge her:

Dagene vil først og fremmest gå med praktiske øvelser, hvor du arbejder med kamera eller computer og producerer film, billeder og web-sider.

Mad
Viborg Gymnasium er vores nabo, og de har en god kantine, hvor du evt. kan købe frokost. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at tage madpakke med.

Find vej
Vores adresse er Skaldehøjvej 2, Houlkær, Viborg (nabo til Viborg Gymnasium)

Spørgsmål?

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål. Skriv til mail@medieskolerne.dk eller ring på 86 67 50 55 – så svarer Rikke eller Vibeke dig lynhurtigt.

RIKKE / VIBEKE

Back To Top
error: Content is protected !!