skip to Main Content

Ansøg sådan / Åbent hus

  Alle tre udannelser  

Ansøg: uddannelsen til webudvikler

Du kan ansøge frem til 4. januar med henblik på at starte på web-uddannelsen d. 9. januar. Ansøg på optagelse.dk

Ny mulighed: Grundforløb 1 (gf1) på Medieskolerne

Er du et ungt menneske, der gerne vil prøve dig af i medieverdenen, så vælg Grundforløb 1: ‘Medier, billeder og film’ på Medieskolerne, som er første skridt på vejen mod uddannelserne til:

  • Fotograf
  • Film- og TV produktionstekniker
  • Webudvikler

Grundforløb 1 er for dig, der har afsluttet grundskolen inden for det sidste år. I løbet af det halve år grundforløb 1 varer kan du enten at snuse til alle vores tre uddannelser – eller fordybe dig i lige præcis den uddannelse, du drømmer om.

Fortsæt på Grundforløb 2
Noget, der ikke er nyt, er vores Grundforløb 2. Her søger du dén af vores tre uddannelser, som du gerne vil tage, og gør dig undervejs klar til at få en læreplads. Grundforløb 2 er for dig, der enten har gennemført Grundforløb 1 eller dig, der har afsluttet grundskolen for mere end ét år siden, fx fordi du har gået på gymnasiet eller måske lavet noget andet relevant for dit uddannelsesvalg.

Åbent hus: mød vores tre uddannelser …

  • Fotograf
  • Film- og TV produktionstekniker
  • Webudvikler

Hør mere om en ny uddannelsesmulighed i Viborg: Grundforløb 1: ’Medier, billeder og film’. På Grundforløb 1 har du mulighed for enten at snuse til alle vores tre uddannelser – eller fordybe dig i lige præcis den uddannelse, du drømmer om. Grundforløb 1 er for dig, der har afsluttet grundskolen inden for det sidste år.

Du er velkommen til at kigge forbi Medieskolerne til Åbent Hus lørdag den 12. november. Duk op, når du har tid mellem 10 og 13 – så giver vi noget at drikke, en snak om uddannelserne og en rundtur på skolen. Vi har både dygtige elever og lærere, som kan svare på dine spørgsmål.

Se informationsvideoer om uddannelsen til Fotograf samt til Film- og TV produktionstekniker

Grundforløbets 2. del, GF2 – mere end ét år siden, at du har afsluttet 9. / 10. klasse
For at starte på Film- og TV Produktion-, Fotograf- eller Webudvikler-uddannelsen skal du gennemføre Grundforløbets 2. del GF2. Dette grundforløb kan du tage på Medieskolerne og du skal ikke have en praktikplads for at gennemføre grundforløbet. Læs de generelle regler på uddannelsesguiden.dk

Grundforløbets 1. del, GF1 – mindre end ét år siden, at du har afsluttet 9. / 10. klasse
Hvis det er mindre end et år siden, at du har afsluttet 9. eller 10. klasse skal du starte med Grundforløb GF1, som du ikke kan tage på Medieskolerne, men som du kan tage på mange erhvervsskoler i Danmark. Læs mere om GF1 på udannelsesguiden.dk

Hvis du er over 25?
Der er forskellige muligheder, hvis du er fyldt 25 år. Det kan du læse mere om på uddannelsesguiden.dk

Vær opmærksom på at der er adgangsbegrænsning til vores uddannelser, dvs. der er loft over, hvor mange der må påbegynde GF2 uden at have en uddannelsesaftale.

Uddannelsen til Webudvikler er skolebaseret
For webudviklere gælder det, at der ikke skal indgås uddannelsesaftaler med en virksomhed, da webudvikleruddannelsen er skolebaseret.

Det er sjældent at der er film-tv- og fotografelever, som opnår uddannelsesaftaler inden start på GF2. Derfor optages stort set alle elever under den såkaldte ‘kvote’ med adgangsbegrænsning. Det er sådan en plads du automatisk søger, når du ansøger via optagelse.dk

Spørgsmål til Ansøgning og krav, kontakt:
Medieskolerne /  /+45 86 67 50 55

— Ansøg sådan / Informationsmøde
Kontakt skolen
Kontakt personalet
Skolehjem, SU og løn
Om skolen

STUDERENDE VED MEDIA COLLEGE DENMARK

PHOTOPROJEKT: DANISH DESIGN MEETS PHOTOGRAPHY

Spørgsmål til Ansøgning og krav
Kontakt: Medieskolerne / 86 67 50 55
mail@medieskolerne.dk

STUDERENDE VED MEDIA COLLEGE DENMARK

Back To Top
error: Content is protected !!