skip to Main Content

Vær med til at udvikle og forme fremtidens internet!

Start på webudvikler-uddannelsen januar 2022 på Media College Denmark i Viborg. Ansøg sådan!

Her har du uddannelsen og mulighederne bagefter …

  • Er det en ungdomsuddannelse? Ja
  • Skal jeg finde en praktikplads? Nej
  • Uddannelsen varer? 1 år og 9 mdr. (inklusiv grundforløbets 2. del)
  • Kan jeg søge om SU? Ja

Grundforløbet (20 uger)
Du starter med grundfoløbets 2. del (GF2) på weblinjen. Her designer og udvikler du websites med HTML, CSS og JavaScript. Du får også undervisning i programmeringslogik og der er forløb, hvor du lærer at arbejde med Photoshop – og nogle korte forløb med Illustrator, InDesign og PDF. Det er ikke et krav at du kender til programmering eller grafiske programmer på forhånd. Det er din lyst til at arbejde med web og lære nyt, som er drivkraften. Grundforløbets 2. del afsluttes med en eksamen.

Bemærk: Hvis det er mindre end et år siden, du forlod 9. eller 10. klasse, skal du starte med at gennemføre grundforløbets 1. del på en anden erhvervsskole, fx den der ligger tættest på din bopæl. Se mere info om GF1.

Hovedforløbet (49 uger)
På hovedforløbet arbejder du videre på baggrund af det, som du har lært på grundforløbet. Her kommer du også til at udvikle apps og fuldt ud fungerende webshops. Noget af undervisningen på hovedforløbet består i projektforløb, hvor du arbejder selv i eller i teams. På hovedforløbet er der indbygget praktikperioder, som enten foregår i skolens eget praktikområde eller i en webvirksomhed. Hovedforløbet afsluttes med eksamen.

Arbejde bagefter og videreuddannelse
Med webudvikler-uddannelsen kan du søge arbejde på web- og mediebureauer og i virksomheder, hvor de selv bygger og vedligeholder deres websites.

Hvis du er interesseret i webudvikling, følger undervisningen og arbejder konstruktivt med de opgaver du bliver stillet, har du meget gode chancer for at få arbejde i webbranchen efter endt uddannelse. Til sidst på uddannelsen er der kursus i at skrive ansøgninger og at starte op som selvstændig.

Du kan også vælge at videreuddanne dig. Vær opmærksom på, at der kræves yderligere fag på bestemte niveauer for at komme ind på nogle af overbygningsuddannelserne.

Hvem er eleverne på webudvikler-uddannelsen?
Unge, både piger og drenge, oftest fra 18 til 28 år. Nogen har en gymnasial baggrund, andre har en erhvervsmæssig eller anden skolemæssig baggrund. Fælles for dem alle er, at de gerne vil lære at bygge avancerede websites og apps til web med fokus på både programmering, design og brugervenlighed.

Media College Denmark / Medieskolerne
Skaldehøjvej 2, 8800 Viborg

Mere info om webudvikler
  Kontakt John direkte: +45 28 91 07 79  
  john@medieskolerne.dk  

Media College Denmark / Medieskolerne
Website: https://mcdm.dk

Se nyheder på Facebook

For mere info: kontakt John Martens på +45 28 91 07 79 eller john@medieskolerne.dk.

© Media College Denmark / Medieskolerne 2021

Back To Top
error: Content is protected !!