skip to Main Content

Er du den nye webudvikler?

Er du den nye webudvikler?

Start på webudvikler-uddannelsen — 14. januar 2019 — på Media College Denmark i Viborg. Kontakt John Martens for mere info på 28 91 07 79. For at ansøge skal du downloade, udfylde og indsende dette skema hurtigst muligt. Du kan ansøge frem til 7. januar 2019. Når vi har modtaget skemaet hører du fra os. Nedenfor er der masser af info om Webudvikler 🙂

Start på webudvikler-uddannelsen 14. januar på Media College Denmark i Viborg. Ansøg på optagelse.dk senest 30. november.

Ansøger du EFTER 30. november så start med at kontakte John på 28 91 07 79 eller  john@medieskolerne.dk — så får du en enkel instruktion i, hvordan du ansøger. Du kan ansøge frem til 7. januar.

Her har du uddannelsen og mulighederne bagefter …

Her har du uddannelsen og mulighederne bagefter …

  • Er det en ungdomsuddannelse? Ja
  • Skal jeg finde en praktikplads? Nej
  • Uddannelsen varer? 1 år og 9 mdr. (inklusiv grundforløbets 2. del)
  • Kan jeg søge om SU? Ja

Grundforløbet (20 uger)
Du starter med grundfoløbets 2. del (GF2) på weblinjen. Her designer og udvikler du websites med CSS, HTML og JavaScript. Du får også undervisning i programmeringslogik, og der vil være forløb, hvor du lærer at arbejde med Photoshop, Illustrator, InDesign og PDF. Det er ikke et krav at du kender til programmering eller grafiske programmer på forhånd. Det er din lyst til at lære nyt og være en del af fremtidens webudvikling, som er drivkraften. Du afslutter grundforløbets 2. del med en eksamen.

Hvis det er mindre end 14 måneder siden, at du forlod 9. eller 10. klasse, skal du starte med at gennemføre grundforløbets 1. del på en anden erhvervsskole, fx den der ligger tættest på din bopæl.

Hovedforløbet (49 uger)
På hovedforløbet arbejder du med frontend- og backend-programmering, og databaser. Der er også forløb, hvor du bl.a. lærer at bygge fuldt fungerende web-shops med WordPress, Woocommerce og Bambora. På hovedforløbet er der indbygget fire praktikperioder, som foregår i vores praktikområde, der ligger på skolen. Hovedforløbet afsluttes med en eksamen.

Arbejde bagefter og videreuddannelse
Med webudvikler-uddannelsen kan du søge arbejde på web- og mediebureauer og i virksomheder, hvor de selv bygger og vedligeholder virksomhedens website.

Hvis du er interesseret i webudvikling, følger undervisningen og arbejder konstruktivt med de opgaver du bliver stillet, har du meget gode chancer for at få arbejde i webbranchen efter endt uddannelse. Til slut på hovedforløbet er der et kursus i at skrive ansøgninger og i at starte op som selvstændig.

Du kan også videreuddanne dig til fx datamatiker eller multimediedesigner. Vær opmærksom på, at der kræves yderligere fag på bestemte niveauer for at komme ind på overbygningsuddannelserne.

Hvem er eleverne?
Unge, både piger og drenge, oftest fra 18 til 28 år. Nogen har en gymnasial baggrund, andre har en erhvervsmæssig eller anden skolemæssig baggrund. Fælles for dem alle er, at de gerne vil lære at bygge avancerede websites og apps til web med fokus på både programmering, design og brugervenlighed.

Media College Denmark / Medieskolerne

Skaldehøjvej 2, 8800 Viborg
mail@medieskolerne.dk
Se nyheder på Facebook


Mere info om webudvikler

  Kontakt John: 28 91 07 79  

Vær med til at forme fremtidens internet!

For mere info: kontakt John Martens på 28 91 07 79 eller  john@medieskolerne.dk — Indsend dette skema for at ansøge. Du kan ansøge frem til 7. januar med henblik på start 14. januar 2019.

© Media College Denmark / Medieskolerne 2018
Gorillategning: © Jonathan Anton Agger. Fotos: © Søren Kjeldgaard

Back To Top