fbpx skip to Main Content

Vær med til at udvikle og forme fremtidens internet!

Vær med til at udvikle og forme fremtidens internet!

Start på webudvikler-uddannelsen januar 2021 på Media College Denmark i Viborg. Ansøg sådan!

Start på webudvikler-uddannelsen januar 2021 på Media College Denmark i Viborg. Ansøg sådan!

Her har du uddannelsen og mulighederne bagefter …

Her har du uddannelsen …

  • Er det en ungdomsuddannelse? Ja
  • Skal jeg finde en praktikplads? Nej
  • Uddannelsen varer? 1 år og 9 mdr. (inklusiv grundforløbets 2. del)
  • Kan jeg søge om SU? Ja

Grundforløbet (20 uger)
Du starter med grundfoløbets 2. del (GF2) på weblinjen. Her designer og udvikler du websites med CSS, HTML og JavaScript. Du får også undervisning i programmeringslogik, og der vil være forløb, hvor du lærer at arbejde med Photoshop, Illustrator, InDesign og PDF. Det er ikke et krav at du kender til programmering eller grafiske programmer på forhånd. Det er din lyst til at lære nyt og være en del af fremtidens webudvikling, som er drivkraften. Du afslutter grundforløbets 2. del med en eksamen.

Bemærk: Hvis det er mindre end 14 måneder siden, at du forlod 9. eller 10. klasse, skal du starte med at gennemføre grundforløbets 1. del på en anden erhvervsskole, fx den der ligger tættest på din bopæl. Se mere info om GF1.

Hovedforløbet (49 uger)
På hovedforløbet arbejder du med frontend- / backend-programmering og databaser. Der er også forløb, hvor du bl.a. lærer at bygge fuldt ud fungerende webshops med Woocommerce og Bambora. På hovedforløbet er der indbygget fire praktikperioder, som enten foregår i vores praktikområde, der ligger på skolen, eller i en webvirksomhed. Hovedforløbet afsluttes med eksamen.

Arbejde bagefter og videreuddannelse
Med webudvikler-uddannelsen kan du søge arbejde på web- og mediebureauer og i virksomheder, hvor de selv bygger og vedligeholder deres websites.

Hvis du er interesseret i webudvikling, følger undervisningen og arbejder konstruktivt med de opgaver du bliver stillet, har du meget gode chancer for at få arbejde i webbranchen efter endt uddannelse. Til sidst på uddannelsen er der kursus i at skrive ansøgninger og i at starte op som selvstændig.

Du kan også vælge at videreuddanne dig. Vær opmærksom på, at der kræves yderligere fag på bestemte niveauer for at komme ind på nogle af overbygningsuddannelserne.

Hvem er eleverne?
Unge, både piger og drenge, oftest fra 18 til 28 år. Nogen har en gymnasial baggrund, andre har en erhvervsmæssig eller anden skolemæssig baggrund. Fælles for dem alle er, at de gerne vil lære at bygge avancerede websites og apps til web med fokus på både programmering, design og brugervenlighed.

Media College Denmark / Medieskolerne

Skaldehøjvej 2, 8800 Viborg
mail@medieskolerne.dk
Se nyheder på Facebook

Mere info om webudvikler
  Kontakt John: 28 91 07 79  

Media College Denmark / Medieskolerne
Website: https://mcdm.dk

For mere info: kontakt John Martens på 28 91 07 79 eller john@medieskolerne.dk.

© Media College Denmark / Medieskolerne 2019
Fotos: © Søren Kjeldgaard

Back To Top