fbpx skip to Main Content

WEBUDVIKLING © SØREN KJELDGAARD

Grundforløb WEB

  Grundforløbets 2. del, GF2 / 20 uger  

GF2 er indgangen til Webudvikler-uddannelsen.

Webudvikleren arbejder med layout, udvikling og opdatering af avancerede websites og apps til web, og er typisk ansat i et web- eller mediebureau, eller arbejder som selvstændig.

På Grundforløb GF2 kommer du til at arbejde med planlægning, layout og bygning af hjemmesider i html, css, og Java Script. Du kommer også til at arbejde med programmeringslogik. Med en bestået GF2-eksamen kan du gå videre på Hovedforløbet. Det kræves ikke, at du har praktikplads.

Grundforløb GF2 – mere end ét år siden, at du har afsluttet 9. / 10. klasse
For at starte på Webudvikler-uddannelsen skal du gennemføre Grundforløb GF2 rettet mod Webudvikler. Dette grundforløb kan du tage på Medieskolerne. Læs de generelle regler for at starte på Grundforløb GF2 på uddannelsesguiden.dk

Grundforløb GF1 – mindre end ét år siden, at du har afsluttet 9. / 10. klasse
Hvis det er mindre end et år siden, at du har afsluttet 9. eller 10. klasse skal du starte med Grundforløb GF1, som du ikke kan tage på Medieskolerne, men som du kan tage på mange erhvervsskoler i Danmark. Læs mere om GF1 på udannelsesguiden.dk

Er du over 25?
Der er særlige regler, hvis du er fyldt 25 år. Det kan du læse mere om på uddannelsesguiden.dk

Der er studiestart i januar og august og et Grundforløb GF2 varer 20 uger. Grundforløbet afsluttes med en grundforløbsprøve. På Medieskolerne kommer censorerne fra webbranchen eller fra andre skoler i Danmark, hvor webudvikler-uddannelsen udbydes.

Her kan du se, hvordan du ansøger

Skoledagene går fra 8.45 til 15.30. Typisk er er der teoriundervisning om formiddagen og praktiske øvelser og opgaver om eftermiddagen. Der er også projektperioder, hvor du arbejder sammen med andre fra klassen.

Vi har en god kultur på skolen med engagerede lærere og elever, og når du vælger webudvikler-uddannelsen, vælger du et fag, hvor udviklingen går hurtigt. Derfor er det vigtigt, at du er indstillet på at møde dagligt – og til tiden. For det er sammen med dine lærere og studiekammerater på skolen, at den vigtigste læring foregår.

Skolehjem
Når du er elev på Media College Denmark, har du mulighed for at bo på skolehjem. Det er muligt at opnå tilskud til skolehjemsopholdet, hvis du har mere end 5 kvarters transport fra din folkeregister-adresse til nærmeste skoleadresse, hvor der udbydes det Grundforløb GF2 eller hovedforløb, som du vil søge ind på.

Hvis du har spørgsmål til skolehjemmet, som vi tilbyder, kan du gå til skolehjemmets hjemmeside: Asmildkloster skolehjem.

Statens Uddannelsesstøtte
Hvis du vil ansøge om SU, skal du gøre det via hjemmesiden for Statens Uddannelsesstøtte. Her skal du anføre Asmildkloster Landbrugsskole som din skole (altså ikke Media College Denmark). Det skyldes, at Asmildkloster Landbrugsskole udfører SU-administrationen for os.

Spørgsmål til WEB-linjen, kontakt:
John Bo Martens / / 28 91 07 79

Spørgsmål til Grundforløb Web
Kontakt: John Bo Martens / 28 91 07 79
john@medieskolerne.dk

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING OG PROGRAMMERING

Back To Top