skip to Main Content

Ansøg sådan, WEB

  Web-linjen  

For at komme ind på Webudvikleruddannelsen skal du gennemføre grundforløbets 2. del (GF2), rettet mod Web. Vær opmærksom på, at der er adgangsbegrænsning til uddannelsen.

Der er grundforløbsstart (GF2)  i januar og august.

Ansøgningsfrist med henblik på start i august 2020: 5. august på optagelse.dk

Vi holder informationsmøde på vores YouTube-kanal fredag d. 17. april kl. 14.30. Når mødet starter kan du vælge om du vil høre om Webudvikler-uddannelsen, Film- og TV produktions-uddannelsen eller Fotograf-uddannelsen.

Undervejs kan du deltage i chatten og få svarene på dine spørgsmål. Vi ses …

Du kan gå til vores YouTube kanal her …

Alle der har søgt rettidigt på optagelse.dk, vil få en mail fra Medieskolerne med et link til et særligt ansøgningsskema, som du skal udfylde og returnere til Medieskolerne. De ansøgere, der returnerer det særlige ansøgningsskema, vil dernæst blive inviteret til en samtale på Medieskolerne, hvor vi bl.a. også gennemfører en farvesynstest.

Da uddannelsen er adgangsbegrænset, bestræber vi os på at optage de ansøgere, der ud fra en samlet vurdering af bl.a. motivation og kompetencer, vurderes til at have de bedste forudsætninger for efterfølgende at opnå en praktikplads, hvilket er en betingelse for at kunne gennemføre resten af uddannelsen.

Hvis du allerede har gennemført et grundforløb, som kvalificerer dig til at søge om optagelse på hovedforløbet til webudvikler, kan du downloade, udfylde og indsende nedenstående skema. Ansøgningsfristen er senest mandag d. 16. december for optagelse januar 2020.

Hent ansøgningsskema til hovedforløbet for webudvikler (PDF)

Spørgsmål til Ansøg sådan, WEB, kontakt:
John Bo Martens / / 28 91 07 79

Spørgsmål til Ansøg sådan, Web
Kontakt: John Bo Martens / 28 91 07 79
john@medieskolerne.dk

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

Back To Top