skip to Main Content

Ansøg sådan, WEB

  Web-linjen  

For at komme ind på Webudvikleruddannelsen skal du gennemføre grundforløbets 2. del (GF2), rettet mod Web. Vær opmærksom på, at der er adgangsbegrænsning til uddannelsen.

Der er grundforløbsstart (GF2)  i januar og august.

Ansøgningsfristen er d. 7. januar, hvis du ønsker at søge om at starte d. 14. januar. Udfyld og indsend dette skema for at ansøge. Når vi har modtaget skemaet, hører du fra os. Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst John Martens på: 28 91 07 79.

Efterårets informationsmøde er blevet afholdt, men du kan stadig ansøge om at komme ind på Webudvikler-uddannelsen med uddannelsesstart i januar 2019.

Kontakt John Bo Martens hvis du gerne vil have info om Webudvikler med start i januar 2019.

Næste informationsmøde afholdes i foråret 2019 og vil rette sig mod uddannelsesstart i august 2019. Datoen for informationsmødet vil blive annonceret her på siden i starten af januar 2019.

Alle der har søgt rettidigt på optagelse.dk, vil få en mail fra Medieskolerne med et link til et særligt ansøgningsskema, som du skal udfylde og returnere til Medieskolerne. De ansøgere, der returnerer det særlige ansøgningsskema, vil dernæst blive inviteret til en samtale på Medieskolerne, hvor vi bl.a. også gennemfører en farvesynstest.

Da uddannelsen er adgangsbegrænset, bestræber vi os på at optage de ansøgere, der ud fra en samlet vurdering af bl.a. motivation og kompetencer, vurderes til at have de bedste forudsætninger for efterfølgende at kunne gennemføre resten af uddannelsen på hovedforløbet.

Samtalerne vil komme til at foregå i dagene 13-14. december 2018.

Spørgsmål til Ansøg sådan, WEB, kontakt:
John Bo Martens / / 28 91 07 79

Facebook
Twitter
LinkedIn

Spørgsmål til Ansøg sådan, Web
Kontakt: John Bo Martens / 28 91 07 79
john@medieskolerne.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

Back To Top