fbpx skip to Main Content

Ansøgning og krav

 ALLE LINJER  

For at søge ind skal du udfylde vejledningsskemaet (se herunder) til den uddannelse du ønsker. Husk at vedhæfte de efterspurgte bilag. Skemaet sender du til mail@medieskolerne.dk – Emnefelt: Ansøgning.

Hent skemaerne herunder. Udfyld med Acrobat Reader og gem på din computer. Get Acrobat Reader

Grundforløbets 2. del GF2 – mere end ét år siden, at du har afsluttet 9. / 10. klasse
For at starte på Film- og TV Produktion-, Fotograf- eller Webintegrator-uddannelsen skal du gennemføre Grundforløbets 2. del GF2. Dette grundforløb kan du tage på Medieskolerne og du skal ikke have en praktikplads for at gennemføre grundforløbet. Læs de generelle regler på uddannelsesguiden.dk

Grundforløbets 1. del GF1 – mindre end ét år siden, at du har afsluttet 9. / 10. klasse
Hvis det er mindre end et år siden, at du har afsluttet 9. eller 10. klasse skal du starte med Grundforløb GF1, som du ikke kan tage på Medieskolerne, men som du kan tage på mange erhvervsskoler i Danmark. Læs mere om GF1 på udannelsesguiden.dk

Er du over 25?
Der er forskellige muligheder, hvis du er fyldt 25 år. Det kan du læse mere om på uddannelsesguiden.dk

Vær opmærksom på at der er adgangsbegrænsning til vores uddannelser, dvs. der er loft over, hvor mange der må påbegynde GF2 uden at have en uddannelsesaftale.

For webudviklere gælder det, at der ikke kan opnås uddannelsesaftaler med en virksomhed, da webudvikleruddannelsen er skolebaseret.

Det er sjældent at der er film-tv- og fotografelever, som opnår uddannelsesaftaler inden start på GF2. Derfor optages stort set alle elever under den såkaldte ‘kvote’ med adgangsbegrænsning.

Spørgsmål til Ansøgning og krav, kontakt:
Medieskolerne / / 86 67 50 55

DANISH DESIGN MEETS PHOTOGRAPHY 2018

STUDERENDE VED MEDIA COLLEGE DENMARK

Spørgsmål til Ansøgning og krav
Kontakt: Medieskolerne / 86 67 50 55
mail@medieskolerne.dk

STUDERENDE VED MEDIA COLLEGE DENMARK

Back To Top