fbpx skip to Main Content

Presse, logo og historie

Hvis du ønsker oplysninger om Media College Denmark generelt, kontakt: Max Jørgensen / 23 72 71 21. Har du brug for oplysninger fra de enkelte faglinjer, finder du kontaktinformationer på alle ansatte her.

Nedenfor finder du skolens logo og information om skolens historie.

Logoet kan benyttes af presse og samarbejdspartnere i relevante sammenhænge.

Her kan du downloade logoet med navnetræk. Logoet må gerne benyttes uden navnetræk – dette kan blot fjernes. Logoets grundfarve er Pantone 5425. Logoet kan også gengives i sort. Navnetrækket er altid sort.

I særlige tilfælde gengives logo og navnetræk i negativ (hvid) og i andre farver og former. Du kan også rekvirere logoet i eps-format. Kontakt Jørn Ruben Nielsen og hør om mulighederne.

Om logoet
Logoet er designet i 2008 af Jørn Ruben Nielsen og logoet bygger på en enkelt præmis: ‘I bevægelse’.

Medieskolerne er i bevægelse omkring bl.a:

  • Alt det faglige
  • Skole og brancher
  • Læring og Pædagogik
  • Udstyr og programmer
  • Tradition og innovation
  • Alvor og leg

Medieskolerne startede i 1987 under navnet ‘Videoskolen’ og meningen var, at den skulle imødekomme det øgede behov for både grunduddannelse og efteruddannelse, som der kunne forventes som resultat af beslutningen om at oprette TV2 Danmark med tilhørende regionale TV-stationer.

Film- og TV-produktionsuddannelsen
Efter et par år indgik Videoskolen samarbejde med den daværende Teknisk Skole Viborg (nu Mercantec) og Videoskolen kunne i 1990 optage de første elever på de dengang nye erhvervsuddannelser som henholdsvis AV-assistent og Medieteknikmekaniker. I dag er disse uddannelser og varianter heraf smeltet sammen i Film- og TV-produktionsuddannelsen.

Fotografuddannelsen
I 1993 oprettedes fotografuddannelsen og et navneskift fra Videoskolen til Medieskolerne skulle signalere, at institutionen nu havde flere typer medielinier.

Digital Media og Webudvikler-uddannelsen
Fra år 2000 og frem til 2017 var Digital Media-uddannelsen at finde i sortimentet af uddannelser på Media College Denmark. I år 2005 startede vi uddannelsen til Webintegrator, som pr. 1. august 2018 skiftetede navn til Webudvikler. Uddannelsen har samtidig skiftet karakter og er blevet mere frontend-orienteret.

Efterudannelser
Lige fra starten har Medieskolerne været stærkt engageret i udvikling og udbud af kurser og efteruddannelser rettet mod de respektive brancher. F.eks. var Medieskolerne de første til at udvikle og udbyde kurser i non-lineær redigering, ligesom f.eks. farvestyring, digital billedbehandling og digital medieproduktion er eksempler på områder, hvor skolen er med helt fremme.

Se nyheder på Facebook

Spørgsmål til Medieskolerne, Kontakt:
Medieskolerne /  / 86 67 50 55

Spørgsmål til Media College DK
Kontakt: Sekretariatet / 86 67 50 55
mail@medieskolerne.dk

Back To Top