skip to Main Content

Ansøg sådan, FOTO

  Foto-linjen  

For at komme ind på Fotografuddannelsen skal du gennemføre grundforløbets 2. del (GF2), rettet mod Foto. Vær opmærksom på at der er adgangsbegrænsning til uddannelsen, dvs. der er loft over, hvor mange der må påbegynde GF2 uden at have en uddannelsesaftale.

Der er grundforløbsstart (GF2)  i januar og august.

Ansøgningsfrist med henblik på start i august 2020: 27. april på optagelse.dk

Vi holder informationsmøde på vores YouTube-kanal fredag d. 17. april kl. 14.30. Når mødet starter kan du vælge om du vil høre om Film- og TV produktions-uddannelsen, Fotograf-uddannelsen eller Webudvikler-uddannelsen.

Undervejs kan du deltage i chatten og få svarene på dine spørgsmål. Vi ses …

Du kan gå til vores YouTube kanal her …

Alle der har søgt rettidigt på optagelse.dk, vil få en mail fra Medieskolerne med et link til et særligt ansøgningsskema, som du skal udfylde og returnere til Medieskolerne. De ansøgere, der returnerer det særlige ansøgningsskema, vil dernæst blive inviteret til en samtale på Medieskolerne, hvor vi bl.a. også gennemfører en farvesynstest.

Da uddannelsen er adgangsbegrænset, bestræber vi os på at optage de ansøgere, der ud fra en samlet vurdering af bl.a. motivation og kompetencer, vurderes til at have de bedste forudsætninger for efterfølgende at opnå en praktikplads, hvilket er en betingelse for at kunne gennemføre resten af uddannelsen.

Samtalerne vil komme til at foregå i dagene 21-22. november 2019.

Spørgsmål til Ansøg sådan, FOTO, kontakt:
Michael Lange / / 51 24 50 60

Spørgsmål til Ansøg sådan, FOTO
Kontakt: Michael Lange / 51 24 50 60
mila@medieskolerne.dk

DET PERSONLIGE FOTOGRAFI – EKSPERIMENTERENDE FOTOGRAFI – GRUNDFORLØB

FOTOOPTAGELSE – GRUNDFORLØB

FOTOOPTAGELSE – GRUNDFORLØB

Back To Top