skip to Main Content

Ansøg sådan, FOTO

  Foto-linjen  

For at komme ind på Fotografuddannelsen skal du gennemføre grundforløbets 2. del (GF2), rettet mod Foto. Vær opmærksom på at der er adgangsbegrænsning til uddannelsen, dvs. der er loft over, hvor mange der må påbegynde GF2 uden at have en uddannelsesaftale.

Der er grundforløbsstart (GF2)  i januar og august.

Ansøgningsfristen med henblik på uddannelsesstart 7. august er overskredet. Kontakt skolen og hør om mulighederne for at komme på venteliste.

Vi afholder informationsmøde hvert forår og hvert efterår på Media College Denmark / Medieskolerne. Informationsmødet dette forår, som retter sig mod uddannelsesstart i august 2019, er blevet afholdt.

Hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsesstart i august 2019 eller spørgsmål i øvrigt, er du altid velkommen til at kontakte skolen.

Alle der har søgt rettidigt på optagelse.dk, vil få en mail fra Medieskolerne med et link til et særligt ansøgningsskema, som du skal udfylde og returnere til Medieskolerne. De ansøgere, der returnerer det særlige ansøgningsskema, vil dernæst blive inviteret til en samtale på Medieskolerne, hvor vi bl.a. også gennemfører en farvesynstest.

Da uddannelsen er adgangsbegrænset, bestræber vi os på at optage de ansøgere, der ud fra en samlet vurdering af bl.a. motivation og kompetencer, vurderes til at have de bedste forudsætninger for efterfølgende at opnå en praktikplads, hvilket er en betingelse for at kunne gennemføre resten af uddannelsen.

Samtalerne vil komme til at foregå i dagene 28-29. maj 2019.

Spørgsmål til Ansøg sådan, FOTO, kontakt:
Michael Lange / / 51 24 50 60

Facebook
Twitter
LinkedIn

Spørgsmål til Ansøg sådan, FOTO
Kontakt: Michael Lange / 51 24 50 60
mila@medieskolerne.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn

DET PERSONLIGE FOTOGRAFI – EKSPERIMENTERENDE FOTOGRAFI – GRUNDFORLØB

FOTOOPTAGELSE – GRUNDFORLØB

FOTOOPTAGELSE – GRUNDFORLØB

Back To Top