skip to Main Content

Ansøg sådan, FILM-TV

  Film- og TV-linjen  

For at komme ind på Film- og TV produktionsuddannelsen (FTP) skal du gennemføre grundforløbets 2. del (GF2), rettet mod Film og TV. Vær opmærksom på at der er adgangsbegrænsning til uddannelsen, dvs. der er loft over, hvor mange der må påbegynde GF2 uden at have en uddannelsesaftale.

Der er grundforløbsstart (GF2)  i januar og august.

Ansøgningsfristen for start i august 2019 er 29. april 2019 på optagelse.dk

Ansøgningsfristen for optag på Film-TV–linjen med start i januar 2019 er overskredet. Kontakt skolen og forhør dig om du kan komme på venteliste.

Efterårets informationsmøde er blevet afholdt. Næste informationsmøde afholdes i foråret 2019 og vil rette sig mod uddannelsesstart i august 2019. Datoen for informationsmødet vil blive annonceret her på siden i starten af januar 2019.

Alle der har søgt rettidigt på optagelse.dk, vil få en mail fra Medieskolerne med et link til et særligt ansøgningsskema, som du skal udfylde og returnere til Medieskolerne. De ansøgere, der returnerer det særlige ansøgningsskema, vil dernæst blive inviteret til en samtale på Medieskolerne, hvor vi bl.a. også gennemfører en farvesynstest.

Da uddannelsen er adgangsbegrænset, bestræber vi os på at optage de ansøgere, der ud fra en samlet vurdering af bl.a. motivation og kompetencer, vurderes til at have de bedste forudsætninger for efterfølgende at opnå en praktikplads, hvilket er en betingelse for at kunne gennemføre resten af uddannelsen.

Samtalerne vil komme til at foregå i dagene 21-23. november 2018.

Spørgsmål til Ansøg sådan, FILM-TV, kontakt:
Per Mørkhøj / / 20 91 57 22

Facebook
Twitter
LinkedIn

Spørgsmål til Ansøg sådan, FILM-TV
Kontakt: Per Mørkhøj / 20 91 57 22
morkhoj@medieskolerne.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn

STUDIEPRODUKTION, HOVEDFORLØB 3 © ULRIK HAENSCHKE

FRI OPGAVE, HOVEDFORLØB 4 © THEIS TINGSTED LAVRSEN

STUDIEPRODUKTION © ULRIK HAENSCHKE

Back To Top