skip to Main Content

FOTOOPTAGELSE © MARIE BENTZON

FILMOPTAGELSE © IDA HIITOLA

WEBUDVIKLING © IGA KURIATA

Ny rektor søges

  Media College Denmark / Medieskolerne  

Drømmer du om et job, hvor du kan være med til at udvikle og forme fremtidens visuelle fagprofessionelle i et stærkt partnerskab med den nationale og internationale branche – så har du nu muligheden hos landets førende skole for fotografer, film- og tv-produktionsteknikere og webudviklere.

Media College Denmark / Medieskolerne søger en visionær, udadvendt og udviklingsorienteret rektor, som skal være med til at udvikle skolens uddannelser og forretningsgrundlag i tæt dialog med erhvervet, så vores elever hele tiden uddannes til de behov, mediebranchen har.

Den digitale visuelle branche oplever i disse år et markant pres fra flere sider. Den teknologiske udvikling og brugernes nye medievaner har skabt en bølge af strukturelle forandringer på markedet for film, tv, fotografi og digitale medier. Skolen skal være på omgangshøjde med de forandringer, der sker i mediemarkedet, og som rektor skal du sikre, at skolen til stadighed er branchens førende og foretrukne uddannelsesinstitution for fremtidens webudviklere, fotografer og film- og tv-produktionsteknikere.

Om jobbet
Som rektor skal du både sikre driften, økonomien og udviklingen af skolen og dens uddannelser samt se muligheder for nye forretningsmodeller og kompetencer, der kan få skolen til at vækste. De vigtigste kompetencer i den digitale visuelle industri vil i fremtiden være evnerne til at tænke kreativt, visuelt og i godt indhold – og du skal sikre, at vores teknisk funderede uddannelser er tilpasset denne virkelighed og løbende medvirke til at udvikle dem i takt med de visuelle branchers behov.

Skolens nuværende rektor er indstillet på en lang overgangsperiode, hvor han varetager en række driftsopgaver, så du kan koncentrere dig om ledelse og udvikling.

Om dig
Vi søger en udadvendt og tillidsvækkende person, der er vant til at samarbejde på forskellige organisatoriske niveauer og med mange forskellige interessenter, både i mediebranchen og i det politiske og administrative system, som Media College Denmark / Medieskolerne som erhvervsskole er en del af.

Du er visionær og har gennemslagskraft i forhold til at styre og lede en organisation, der skal følge med i de forandringer, der er i det omgivende samfund. Du kommer med en akademisk eller anden relevant baggrund og har ledelseserfaring fra tidligere jobs – måske endda fra uddannelsesområdet eller fra den digitale visuelle branche. Du er vant til at lede og udvikle både personale og organisation og kan sikre fremdrift fra den første spæde idé og indtil den er gennemført i praksis.

Om skolen
Media College Denmark/Medieskolerne er en lille, selvstændig erhvervsskole med tre retninger: fotograf, film- og tv-produktionstekniker og webudvikler. Undervisningen veksler mellem skoleophold og praktik, og skolens elever har lærepladser hos blandt andre Danmarks Radio, TV 2 og en række selvstændige fotostudier og private produktionsselskaber.

Skolen har egen ledelse og bestyrelse, så der kan være kort vej fra tanke til handling i den daglige drift. Derfor har skolens rektor afgørende indflydelse på undervisningens retning og skolens placering i mediebranchens bevidsthed.

Om byen
Media College Denmark / Medieskolerne er placeret i Viborg, der er udnævnt til UNESCO Creative City inden for Media arts. Viborg huser flere forskellige visuelle uddannelser og et stærkt iværksættermiljø inden for blandt andet animation, fotografi, film, tv, web, apps, spil og augmented og virtual reality. Som et fælles brand arbejdes der med Viborg Visuals. Media College Denmark/Medieskolerne er en betydelig del af denne fortælling.

Ansættelsesproces
Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes til ansogning@medieskolerne.dk – så vi har modtaget den senest den 30. december 2021.

1. samtalerunde afholdes den 7. januar 2022
2. samtalerunde afholdes den 13. januar 2022

Tiltrædelse efter aftale.

Spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand Poul Kaas Sørensen, pos@dr.dk / 21 49 90 56. Her kan også rekvireres uddybende materiale om skolen og stillingen.

Lær os at kende. Se dig omkring på websitet. Benyt menuen øverst til højre …

Media College Denmark/ Medieskolerne har siden 1987 været en førende uddannelsesinstitution for uddannelsen af visuelle fagprofessionelle inden for fotografi, film- og tv produktion og web-udvikling – og det agter vi at blive ved med at være. Vi har elever fra hele Danmark samt Norge, Sverige, Island, Grønland og Færøerne og har som ambition at være den fremmeste fagskole på vores felt i Norden.

Har du spørgsmål til stillingen som ny rektor, kontakt:
Poul Kaas Sørensen /  / +45 21 49 90 56

FILM-TV PRODUKTIONSTEKNIKER, FOTOGRAF, WEBUDVIKLER

Har du spørgsmål til stillingen som ny rektor, kontakt:
Poul Kaas Sørensen / +45 21 49 90 56
pos@dr.dk

FILM-, FOTO- OG WEBARBEJDE

Back To Top
error: Content is protected !!